Trgovina drogom

Akcija ”Nišan 2”: Uhapšene tri osobe, zaplijenjeno 1,5 kilograma marihuane

Branko Jeličić (40), Haris Horić (24) i Željko Gligić (43) uhapšeni su u okviru akcije ”Nišan 2” u kojoj je pronađeno i oduzeto 1,5 kilograma marihuane, saznaje ATV.

Akciju je sprovela PU Banjaluka u kojoj navode da je uhapšena trojka osumnjičena za neovlaštenu proizvodnju i promet drogom, dok se Jeličić tereti i za sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

”Akcija ”Nišan 2” usmjerena je na sprečavanje i otkrivanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, a u okviru nje uhapšeni su H.H. i Ž.G., te B.J. svi iz Banjaluke. Po naredbi suda izvršen je pretres na tri lokacije i tom prilikom je pronađeno i oduzeto oko 1,5 kilograma marihuane, više digitalnih vaga, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Dodaju da je B.J. prilikom hapšenja pružao aktivan otpor policijskim službenicima, te je pokušavao da spriječi policajce u njihovom poslu.

U toku akcija banjalučke policije: Uhapšene tri osobe, zaplijenjena droga

U toku akcija banjalučke policije: Uhapšene tri osobe, zaplijenjena droga

”Nakon kriminalističke B.J. je sinoć sproveden u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci, dok će protiv H.H. i. Ž.G. izvještaj o počinjenim krivičnim djelima biti dostavljen u redovnoj proceduri”, navode u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama osumnjičena trojka ranije se nije dovodila u vezu sa trgovinom narkoticima.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: