Gacko

MUP Srpske uhapsio dvije osobe zbog sumnje da su silovali i ubili ženu prije nekoliko godina

  • Извор: АТВ
  • 21.07.2023. 09:50

MUP Republike Srpske uhapsio je dvije osobe inicijala D.Z. i S.Z., koje se dovode u vezu sa smrću žene čije je tijelo pronađeno 2017. godine u selu Obješenik, u opštini Gacko.

Oni su uhapšeni juče u okviru akcije “Kula” koju su izveli policijski službenici Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i Policijske uprave Trebinje su juče, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju.

“U okviru ove akcije slobode su lišena dva lica inicijala D.Z. i S.Z. koja će uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima teško ubistvo i silovanje danas biti sprovedena u nadležno tužilaštvo”, naveli su iz MUP-a Republike Srpske.  

Podsjetimo, tijelo žene pronađeno je 2017. godine u selu Obješenik kod Gacka, u napuštenoj kući. Tijelo, za koje je ljekar tada naveo da se duže nalazi u kući, pronašao je vlasnik objekta koji živi u Beogradu i koji više godina tu nije dolazio.

Mediji su tada objavili nezvanična saznanja da se pronađeno tijelo dovodi u vezu sa potragom koja je 2015. godine raspisana za nestalom ženom iz Nevesinja.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)