Причињена штета

Вјетар олујне јачине носио столице, столове и сунцобране у центру Мостара

  • Извор: Кликс
  • 21.08.2024. 22:55

Вјетар олујне јачине данас је у послијеподневним данима погодио Мостар.

Град на Неретви данас је освјежен олујним вјетром који је начинио материјалну штету на појединим објектима у центру града.

Како се може видјети на видео снимцима објављенима на друштвеним мрежама, вјетар је са собом носио столице и столове угоститељских објеката, као сунцобране на популарном туристичкој локацији на Великим степеницама у близини Старог моста.

Иначе, први дани ове седмице донијели су са собом локалне пљускове, док је у појединим дијеловима Босне и Херцеговине било и грмљавине, града и непогода. Пљусак је данас у послијеподневним сатима освјежио и Сарајеву и ублажио спарину из првог дијела дана.

У наставку ове седмице, почевши од сутра све више сунца уз пораст температура, јавили су метеоролози са БХМетео.ба. Слиједе нове врућине, али не тако изражене и дуготрајне као раније овог мјесеца. Велике врућине овог дугог и пакленог љета су иза нас, иако ће љетних врућина још итекако бити. Крајем ове седмице температуре локално до око 35 степени Целзијуса.

"Неких значајнијих метеоролошких дешавања засада нема, до краја мјесеца углавном доминација сунца. У појединим данима локална појава пљускова, а температуре и даље љетне", најавили су метеоролози.


(Фото: Црна хроника БиХ)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: