"9. јануар"

Убрзо готова реконструкција спортске дворане у Козарској Дубици

  • Извор: АТВ
  • 19.08.2024. 19:50

Радови на реконструкцији Спортског центра ''9. јануар'' у Козарској Дубици приводе се крају. Дубичани који су свакодневно на теренима истичу да је ово од великог значаја и да је нешто на шта су чекали годинама.

''Ово је један од највећих интереса овог града. Ми смо годинама покушавали да урадимо ову причу. Захваљујући господину Савковићу и Влади Српске смо успјели да урадимо. Мислим да је ово од непроцјењиве вриједности, да се овдје окупља велики број омладине. Мислим да је ово најбоља прича ове године у Козарској Дубици'', рекао је Бранко Пралица.

''Ово је супер, одлично је имати овакве терене гдје се може тренирати са дјецом и забављати се'', каже Радослав Вученовић.

Све је урађено захваљујући Влади Српске и општини Козарска Дубица. Спортски центар ''9. јануар'' окупља највећи број омладине и мјесто је гдје се одржавају битни догађаји. Због тога ћемо у наредном периоду радити још јаче и боље, поручено је из Дубице. 

''Завршени су радови на изградњи подлоге на спортском терену који је био дотрајао. Сада су тренутно у току радови на реконструкцији трибина, они ће бити завршени за неких седам дана, такође су завршени радови на реконструкцији дјечијег игралишта, а у будућем периоду треба да завршимо и активности на тениском терену'', изјавио је Даријан Бабић, начелник Одјељења за стамбено-комуналне послове у Козарској Дубици.

Вриједност поменутих радова је око 50.000 КМ. Ово је само један у низу доказа да Козарска Дубица увијек може да рачуна на помоћ и подршку Владе Републике Српске.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Емисија: На ивици терена

    У првом издању специјалних емисија #наивицитерена посвећених спектакуларном ХЕКТОР ФАЈТ НАЈТ 5, који ће 6. септембра у дворани Борик окупити четворицу кикбоксера у категорији до 86 килограма, упознајте првог борца, Срђана Шућура!

  • 21:00 Филм (12+)

    Филм (12+)

  • 22:30 Серија: Мућке (12+)

    Серија: Мућке (12+)

  • 23:05 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)