"9. januar"

Ubrzo gotova rekonstrukcija sportske dvorane u Kozarskoj Dubici

  • Izvor: ATV
  • 19.08.2024. 19:50

Radovi na rekonstrukciji Sportskog centra ''9. januar'' u Kozarskoj Dubici privode se kraju. Dubičani koji su svakodnevno na terenima ističu da je ovo od velikog značaja i da je nešto na šta su čekali godinama.

''Ovo je jedan od najvećih interesa ovog grada. Mi smo godinama pokušavali da uradimo ovu priču. Zahvaljujući gospodinu Savkoviću i Vladi Srpske smo uspjeli da uradimo. Mislim da je ovo od neprocjenjive vrijednosti, da se ovdje okuplja veliki broj omladine. Mislim da je ovo najbolja priča ove godine u Kozarskoj Dubici'', rekao je Branko Pralica.

''Ovo je super, odlično je imati ovakve terene gdje se može trenirati sa djecom i zabavljati se'', kaže Radoslav Vučenović.

Sve je urađeno zahvaljujući Vladi Srpske i opštini Kozarska Dubica. Sportski centar ''9. januar'' okuplja najveći broj omladine i mjesto je gdje se održavaju bitni događaji. Zbog toga ćemo u narednom periodu raditi još jače i bolje, poručeno je iz Dubice. 

''Završeni su radovi na izgradnji podloge na sportskom terenu koji je bio dotrajao. Sada su trenutno u toku radovi na rekonstrukciji tribina, oni će biti završeni za nekih sedam dana, takođe su završeni radovi na rekonstrukciji dječijeg igrališta, a u budućem periodu treba da završimo i aktivnosti na teniskom terenu'', izjavio je Darijan Babić, načelnik Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove u Kozarskoj Dubici.

Vrijednost pomenutih radova je oko 50.000 KM. Ovo je samo jedan u nizu dokaza da Kozarska Dubica uvijek može da računa na pomoć i podršku Vlade Republike Srpske.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: