Приједор

Све више туриста у граду на Сани

  • Извор: АТВ
  • 15.07.2024. 19:20

Туристи су већ увелико стигли и у Приједор. Уживају у свему ономе што град на Сани пружа. Већина сада већ долази редовно, посјећују фестивале, знаменитости, уживају у природи, а онда и у доброј храни.

''Долазим сваке године и чешће. Обиђем старе моје пријатеље, онда мало око Гимназије, економске, Сана, Мраковица'', рекла је Гина Луца.

''Долазим из Атланте, долазимо сваке године и нормално прелијепо нам је.  Времена је довољно да се сједне и да се попије кафа и да се ужива, то је то што ми се свиђа“, каже Славица Рустенбашић.

Угоститељи раде пуном паром. У ресторанима се тражи мјесто више. Смјештаних капацитета све је мање на располагању. 

''Видимо ових дана већ прилив, имали смо ових дана и фестивал, слиједи нам и ША Фест. ''Спремни смо, персонала имамо.Сви смо ту тако да надамо се доброј сезони'', каже угоститељ Горан Дакић. 

''Спремни смо, персонала имамо.Сви смо ту тако да надамо се доброј сезони'' 

''Доста смо задовољни са попуњеношћу. Већ смо од шестог мјесеца осјетили ту разлику, а шпица је од 10.7. до 10.8. гдје су нам капацитети на неких 90% попуњени а ових дана попуњавамо и даље'', истакао је угоститељ Данијел Суртов.

Поткозарје има шта да понуди свима. За оне који дођу први пут у туристичкој организацији имају добар план и програм шта све могу да обиђу.  

''Трудимо се да свако ко дође у Приједор пронађе нешто за себе од бројних садржаја, али оно што бих хтјела да истакнем јесу природна богатства наша планина Козара и ријека Сана која у овим врелим данима цијелим својим током нуди освјежење'', навела је Дијана Араманда, директор ТО Приједор.

Приједор се показао као занимљива туристичка дестинација, нарочито у љетном периоду. Уколико вам је у овом граду потребан и смјештај, за једно ноћење са доручком потребно је да издвојите од 50 до 80 марака.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.