Једногласна подршка

СНСД објавио име кандидата за начелника Вишеграда

  • Извор: СРНА
  • 28.05.2024. 09:02

Актуелни начелник општине Вишеград Младен Ђуревић једногласно је на сједници Општинског одбора (ОО) СНСД-а предложен за кандидата за начелника те општине на предстојећим локалним изборима.

"На приједлог свих мјесних одбора, а и на сједници ОО потврђена је још једна кандидатура за предстојеће изборе", рекао је Ђуревић, који је предсједник ОО СНСД Вишеград.

Ђуревић је захвалио свима који су дали свој приједлог и једногласно подржали његову кандидатуру.

Вулин: Што почео Бакир, Конаковић би да заврши

Вулин: Што почео Бакир, Конаковић би да заврши

Он је рекао да предстоје велике обавезе и у наредном периоду.

"Све што смо радили у претходних осам година треба да нам буде путоказ за све оно што ћемо да радимо у наредним годинама. Приоритет треба да нам буду дјеца, опстанак на овим просторима и све оно чиме се општина бави, од инфраструктуре, подршке, подстицаја", напоменуо је Ђуревић.

Дарко Андрић из Изборног штаба СНСД-а Вишеград рекао је да је потврђено пријеко потребно јединство за предстојећи период у тешким временима за цијелу Републику Српску и за Вишеград.

"Коначно растерећени можемо ући и у наредни мандат. Од короне, блокаде Скупштине и свих других подметања које смо имали у протеклом периоду успјели смо да се изборимо због јединства и снаге коју показује СНСД свакодневно на терену и на скуповима", истакао је Андрић.

Додик: Увјерен сам у раст билатералне сарадње Српске и Азербејџана

Додик: Увјерен сам у раст билатералне сарадње Српске и Азербејџана

Он је додао да Вишеграду и Републици Српској никада није било потребније јединство.

"Свједоци смо свих могућих врста напада да нас прогласе оним што нисмо. Зато се морамо држати заједно и још једном показати да је СНСД најодговорнија странка у Републици Српској са најодговорнијим појединцима", истакао је Андрић.

Пратите нас и путем Вибера