Порука радника

ШГ ''Романија'' Соколац пословно послује

  • Извор: АТВ
  • 30.08.2024. 20:24

Наше предузеће нема проблема у пословању, надамо се да ће директор Страхиња Башевић ускоро бити на свом радном мјесту, кажу за АТВ радници ШГ Романија Соколац. Плате су кажу редовне, а у посљедњих пет година обављамо одличан посао без обзира на све проблеме. Јучерашњи скуп подршке довољно говори о њиховом ставу. Послали су и једну занимљиву поруку.

"Постоји једна изрека која каже некако лопов први виче држите лопова. Радници и поштени грађани овога града стоје уз њега и његову породицу", каже Рената Томовић, радник ШГ Романија Соколац.

"Од 2019 године, од када је Башевић директор предузећа ми позитивно послујемо и измирујемо све своје обавезе према радницима. Дајемо пуну подршку директору, чврсто стојимо уз њега и његову породицу", каже Ведрана Башевић, радник ШГ Романија Соколац.

Само у посљедњих пола године, уз веома тешке услове на тржишту ово шумско газдинство остварило је позитиван резултат у износу од 250.000 КМ.

"У протеклој 2023. Години ШГ је остварило позитиван резултат у износу од 2. 610. 000км. Физички обим производње је остварен, финансијски, цијена и све шт осе тиче нашег предузећа", каже Горан Косорић, технички директор ШГ Романија Соколац.

Сваким даном свима је јасније шта се заправо дешава а Страхиња Башевић добија све већу подршку порука је из Соколачког СНСД-а. Кажу полиција и тужилаштво треба да раде свој посао, али постоји много питања на која нису добили одговор.

"Од тужилаштва смо до сада чули само једно саопштење гдје траже да сви политички актери дају допринос у борби против криминала и корупције. Апсолутно их подржавам у томе свему и Соколац тражи и вапи за правдом и за тим да свако одговара за оно што је урадио без политичке заштите и конотације свега овога што се дешава", каже Ђорђе Радић, шеф Клуба одборника СНСД-а у Скупштини општине Соколац.

Радници ШГ Романија Соколац сматрају да се ради о монтираном процесу јер је Страхињи Башевићу, који је кандидат за начелника Сокоца, одређен притвор од мјесец данас управо у периоду у којем би требало да учествује у изборној кампањи. Његове страначке колеге са друге стране сумњају да се тако жели утицати на изборни резултат СНСД-а у овој општини.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:25 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:05 Серија: Ред рок (16+)

    ''Серија: Ред рок (16+)

  • 23:50 Ноћни програм

    Ноћни програм