Повјереник СДА

Сеферовић: Одвратне лажи о тучи, Миличевић ставља мету на чело мојој породици и мени

  • Извор: Бањалука.нет
  • 29.07.2024. 08:43

Био сам синоћ код своје куће са породицом и нисам учествовао у било каквој тучи као што то преко својих медија и БН телевизије покушава да представи начелник општине Теслић Милан Миличевић, рекао је Ален Сеферовић, повјереник СДА.

Сеферовић је поручио да је спреман да уступи свој телефон и видео надзор полицији како би провјерили његову тачну локацију током протекле ноћи и увјерили се гдје је био у наведеном периоду.

„Никад се нисам оглашавао јавно, везано за било какве притиске, лажи и лажне оптужбе од стране Милана Миличевића, јер нисам хтио давати на значају ни њему ни бљувотинама које је износио о мени. Сада сам приморан, јер је моја част у питању. И не само част! Одговорно тврдим да Милан Миличевић, упорно ставља мету на моје чело и на моју породицу! Оптужен сам да сам ноћас физички напао више особа, што је ноторна лаж! Био сам код куће са породицом, што се може лако провјерити и преко видео надзора а спреман са да уступим и телефон, како би се могла провјерити локација у наведеном периоду“, рекао је Сеферовић.

Он је поручио да је ово један од бројних покушаја да се њему и СДА, нанесе само „политичка штета“ од стране локалне власти у Теслићу.

„Милан Миличевић, на све начине покушава да ме укаља па тако и овај пут, преко БН телевизије, која је по његовој директиви написала ову одвратну лаж што се и доказује у задњој реченици у тексту, а онда су сви портали који су под палицом Милана Миличевића и СДС-а, укључујући Теслићке Новине, пренијели! Миланов проблем је у томе што сам ја свједок његових малверзација, уцјена и рекетирања! Као што ћу на суду доказати да је трговао утицајем, изнуђивао новац, рекетирао, тако ћу доказати да нисам ноћас био изван куће, а за ове гнусне лажи изнесене на мој рачун, слиједи тужба“, закључио је Сеферовић.

Иначе, БН телевизија је објавила како је током прошле ноћи, око два сата иза поноћи, у породичну кућу З.К. (2003.) у Ђулићу код Теслића упало 15-так лица предвођених једним од лидера локалног СНСД-а Срђаном Кљечанином - Руфијем и Аленом Сеферовићем, лидером локалне СДА, што је лаж.

Како сазнаје Теслићки лист није било никаквог упада у породичну кућу у Ђулићима. Тачно је да је дошло до туче, али испред једног угоститељског објекта у Теслићу.

Све је почело када је З.К. (2003.), који је од раније познат полицији по нарушавању јавног реда и мира, оборио неколико столова и слупао флаше у објекту, одмах до стола за којим је стајала кћерка Срђана Кљечанина са својим другарицама

Кљечанин, који је био неколико столова даље, пришао је до своје кћерке и рекао младићима да не праве никакве проблеме у локалу и не разбијају стакло како не би повриједили неког од гостију.

Сви су потом изашли испред угоститељског објекта, разговарали и није било назнака никакве туче, а чему су свједочили бројни присутни гости у том локалу који исто то могу потврдити.

“Срђан Кљечанин је најнормалније разговарао са младићима и рекао да нема потребе да било ко прави било какве проблеме. Одједном је притрчао младић са стране, са којим уопште није ни разговарао, ударио га флашом у главу и побјегао”, каже један од присутних гостију те ноћи који каже да је испред локала стигла и полиција.

Међутим, БН телевизија објавила је фотографију џипа, београдских регистарских ознака, са тврдњом да су Кљечанин и Сеферовић, упали у кућу З.К. у Ђулићима.

Фотографија коју је објавила БН телевизија, на којој неко вози џип Срђана Кљечанина, са замагљеним лицима, а инсинуира се да је ријеч о фотографији од протекле ноћи, је фотографија познатих личности које су пријатељи Срђана Кљечанина. Слика је настала прије неколико мјесеци у Београду и нема никакве везе са синоћњим догађајима.

Срђан Кљечанин каже да је ријеч о класичној монтажи за коју ће сви актери бити тужени.

“Никад у животу нисам видио младиће који су синоћ лупали и превртали столове до стола моје кћерке и њених другарица. Пришао сам као што би то урадио сваки родитељ и рекао младићима да то не раде. Увјерен сам да ништа од оног што се синоћ догодило није било случајно и да је све ово била унапријед припремљена прича од стране мојих политичких неистомишљеника. Поручујем им да моју породицу не увлаче у политику, а посебну моју кћерку јер су на овај начин угрозили и њену сигурност што је недопустиво, рекао је Срђан Кљечанин.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Ноћни програм

    Ноћни програм