Povjerenik SDA

Seferović: Odvratne laži o tuči, Miličević stavlja metu na čelo mojoj porodici i meni

  • Izvor: Banjaluka.net
  • 29.07.2024. 08:43

Bio sam sinoć kod svoje kuće sa porodicom i nisam učestvovao u bilo kakvoj tuči kao što to preko svojih medija i BN televizije pokušava da predstavi načelnik opštine Teslić Milan Miličević, rekao je Alen Seferović, povjerenik SDA.

Seferović je poručio da je spreman da ustupi svoj telefon i video nadzor policiji kako bi provjerili njegovu tačnu lokaciju tokom protekle noći i uvjerili se gdje je bio u navedenom periodu.

„Nikad se nisam oglašavao javno, vezano za bilo kakve pritiske, laži i lažne optužbe od strane Milana Miličevića, jer nisam htio davati na značaju ni njemu ni bljuvotinama koje je iznosio o meni. Sada sam primoran, jer je moja čast u pitanju. I ne samo čast! Odgovorno tvrdim da Milan Miličević, uporno stavlja metu na moje čelo i na moju porodicu! Optužen sam da sam noćas fizički napao više osoba, što je notorna laž! Bio sam kod kuće sa porodicom, što se može lako provjeriti i preko video nadzora a spreman sa da ustupim i telefon, kako bi se mogla provjeriti lokacija u navedenom periodu“, rekao je Seferović.

On je poručio da je ovo jedan od brojnih pokušaja da se njemu i SDA, nanese samo „politička šteta“ od strane lokalne vlasti u Tesliću.

„Milan Miličević, na sve načine pokušava da me ukalja pa tako i ovaj put, preko BN televizije, koja je po njegovoj direktivi napisala ovu odvratnu laž što se i dokazuje u zadnjoj rečenici u tekstu, a onda su svi portali koji su pod palicom Milana Miličevića i SDS-a, uključujući Teslićke Novine, prenijeli! Milanov problem je u tome što sam ja svjedok njegovih malverzacija, ucjena i reketiranja! Kao što ću na sudu dokazati da je trgovao uticajem, iznuđivao novac, reketirao, tako ću dokazati da nisam noćas bio izvan kuće, a za ove gnusne laži iznesene na moj račun, slijedi tužba“, zaključio je Seferović.

Inače, BN televizija je objavila kako je tokom prošle noći, oko dva sata iza ponoći, u porodičnu kuću Z.K. (2003.) u Đuliću kod Teslića upalo 15-tak lica predvođenih jednim od lidera lokalnog SNSD-a Srđanom Klječaninom - Rufijem i Alenom Seferovićem, liderom lokalne SDA, što je laž.

Kako saznaje Teslićki list nije bilo nikakvog upada u porodičnu kuću u Đulićima. Tačno je da je došlo do tuče, ali ispred jednog ugostiteljskog objekta u Tesliću.

Sve je počelo kada je Z.K. (2003.), koji je od ranije poznat policiji po narušavanju javnog reda i mira, oborio nekoliko stolova i slupao flaše u objektu, odmah do stola za kojim je stajala kćerka Srđana Klječanina sa svojim drugaricama

Klječanin, koji je bio nekoliko stolova dalje, prišao je do svoje kćerke i rekao mladićima da ne prave nikakve probleme u lokalu i ne razbijaju staklo kako ne bi povrijedili nekog od gostiju.

Svi su potom izašli ispred ugostiteljskog objekta, razgovarali i nije bilo naznaka nikakve tuče, a čemu su svjedočili brojni prisutni gosti u tom lokalu koji isto to mogu potvrditi.

“Srđan Klječanin je najnormalnije razgovarao sa mladićima i rekao da nema potrebe da bilo ko pravi bilo kakve probleme. Odjednom je pritrčao mladić sa strane, sa kojim uopšte nije ni razgovarao, udario ga flašom u glavu i pobjegao”, kaže jedan od prisutnih gostiju te noći koji kaže da je ispred lokala stigla i policija.

Međutim, BN televizija objavila je fotografiju džipa, beogradskih registarskih oznaka, sa tvrdnjom da su Klječanin i Seferović, upali u kuću Z.K. u Đulićima.

Fotografija koju je objavila BN televizija, na kojoj neko vozi džip Srđana Klječanina, sa zamagljenim licima, a insinuira se da je riječ o fotografiji od protekle noći, je fotografija poznatih ličnosti koje su prijatelji Srđana Klječanina. Slika je nastala prije nekoliko mjeseci u Beogradu i nema nikakve veze sa sinoćnjim događajima.

Srđan Klječanin kaže da je riječ o klasičnoj montaži za koju će svi akteri biti tuženi.

“Nikad u životu nisam vidio mladiće koji su sinoć lupali i prevrtali stolove do stola moje kćerke i njenih drugarica. Prišao sam kao što bi to uradio svaki roditelj i rekao mladićima da to ne rade. Uvjeren sam da ništa od onog što se sinoć dogodilo nije bilo slučajno i da je sve ovo bila unaprijed pripremljena priča od strane mojih političkih neistomišljenika. Poručujem im da moju porodicu ne uvlače u politiku, a posebnu moju kćerku jer su na ovaj način ugrozili i njenu sigurnost što je nedopustivo, rekao je Srđan Klječanin.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: