Начелник општине

Рунић: Лијечење самохране мајке Ане Глогиње ујединило Дрварчане

  • Извор: СРНА
  • 10.05.2024. 14:09

Дрвар се у прикупљању средстава за лијечење Дрварчанке Ане Глогиње ујединио и показао да у њему живе људи са великим срцем, изјавила је Срни начелник општине Душица Рунић и позвала све добре људе да и даље помажу овој самохраној мајци на путу до оздрављења.

"Општина Дрвар ће у складу са могућностима пружити финансијску подршку. Ани је и даље неопходна помоћ свих хуманих људи како би обезбиједила средства потребна за рехабилитацију, физикалну терапију, путне и трошкове смјештаја у току лијечења", навела је Рунићева.

Она је истакла да су хуманост исказали грађани, културно-умјетничка и пјевачка друштва, привредници, угоститељи, Дрварчани расути по цијелом свијету и пријатељи из других градова.


Испод језера пронађено благо вриједно више од 900 милијарди марака

Испод језера пронађено благо вриједно више од 900 милијарди марака

"То буди посебне емоције и враћа наду да сви куцамо једним срцем када се удружимо да помогнемо онима којима је потребно. Ниједан чин доброте, без обзира на то колико мален, никад није протраћен. Будимо сви уз Ану на путу њеног оздрављења", поручила је Рунићева.

До краја маја активан је хуманитарни "М:телов" број 1432, позивом се донира једна КМ за лијечење Ане Глогиње, а заинтересовани могу помоћи и уплатом на њен жиро рачун 1544119994900135 код Интеза Санпаоло банке.

Дрварчани су за мјесец дана прикупили 26.000 евра за операцију двадесетдеветогодишње суграђанке Ане Глогиње у Турској, која је 2019. године рањена на радном мјесту у угоститељском објекту. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм