Одржан састанак

Ракић нови предсједник ОО СНСД-а Модрича, разговарано и о кандидатури за начелника

 • Извор: АТВ
 • 24.04.2024. 21:55

Борислав Ракић изабран је вечерас за предсједника Општинског одбора СНСД-а Модрича.

Ракић је ово потврдио у изјави за АТВ.

"Припала ми је част али и велика одговорност да се СНСД у Модричи врати на старе стазе славе и да се она врати у оквире Републике Српске, сарадње са Владом и са свим институцијама како Републике Српске тако и других нивоа“, рекао је Ракић.

Ракић је додао да је на састанку разговарано и о кандидатури за начелника Модриче.

"У наредном периоду Општински одбор ће донијети коначну одлуку али је већ на неки начин усвојена одлука о мојој кандидатури. Могу рећи грађанима Модриче да предстоји један веома интересантан, не могу рећи ни дуел ни меч, него једна расправа о свему ономе што може да се учини у Модричи како нам дјеца не би одлазила, како би Модричу вратили тамо гдје заслужује и да будемо препознатљиви у регији јер то Модрича заслуже“, поручио је Ракић.

Промјене у редовима Општинских одбора СНСД-а долазе након што су генерални секретар странке Срђан Амиџић, организациони секретар Игор Додик и један од потпредсједника Мирослав Бојић, обилазили Општинске одборе партије широм Српске. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:10 Наша Српска (Р)

  ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)