Održan sastanak

Rakić novi predsjednik OO SNSD-a Modriča, razgovarano i o kandidaturi za načelnika

 • Izvor: ATV
 • 24.04.2024. 21:55

Borislav Rakić izabran je večeras za predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Modriča.

Rakić je ovo potvrdio u izjavi za ATV.

"Pripala mi je čast ali i velika odgovornost da se SNSD u Modriči vrati na stare staze slave i da se ona vrati u okvire Republike Srpske, saradnje sa Vladom i sa svim institucijama kako Republike Srpske tako i drugih nivoa“, rekao je Rakić.

Rakić je dodao da je na sastanku razgovarano i o kandidaturi za načelnika Modriče.

"U narednom periodu Opštinski odbor će donijeti konačnu odluku ali je već na neki način usvojena odluka o mojoj kandidaturi. Mogu reći građanima Modriče da predstoji jedan veoma interesantan, ne mogu reći ni duel ni meč, nego jedna rasprava o svemu onome što može da se učini u Modriči kako nam djeca ne bi odlazila, kako bi Modriču vratili tamo gdje zaslužuje i da budemo prepoznatljivi u regiji jer to Modriča zasluže“, poručio je Rakić.

Promjene u redovima Opštinskih odbora SNSD-a dolaze nakon što su generalni sekretar stranke Srđan Amidžić, organizacioni sekretar Igor Dodik i jedan od potpredsjednika Miroslav Bojić, obilazili Opštinske odbore partije širom Srpske. 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

  Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

 • 16:10 Naša Srpska (R)

  ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

  ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

 • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)