Лакташи

ПДП се распада по шавовима: Чланови ГрО прешли у СНСД

  • Извор: АТВ
  • 04.07.2024. 09:46

Градски одбор Партије демократског прогреса (ПДП) у Лакташима, са већином чланства одлучио је прећи у Савез независних социјалдемократа (СНСД).

Оваква одлука представља јасну и недвосмислену подршку локалној политици Градоначелника Лакташа и предсједника СНСД-а у Лакташима, господина Мирослав Бојића, непосредно пред локалне изборе у октобру ове године.

Овај потез долази након вишемјесечних шпекулација и гласина о незадовољству локалног одбора ПДП-а политиком коју проводи ова странка на Републичком нивоу. 

Овим ће политичка позиција СНСД-а у Лакташима бити додатно ојачана, гдје свакако имају велику подршку међу грађанима поготово водећи развојну политику.

Поводом овог политичког преокрета, контактирали смо Драшка Милинковића, предсједника Градског одбора Партије Демократског Прогреса у Лакташима, али и господина Мирослава Бојића, Предсједника СНСД-а и Градоначелника Лакташа:

"Одлучили смо се на овај корак јер сматрамо да господин Бојић и СНСД једини нуде конкретне и одрживе политике које су у најбољем интересу наших грађана, а што се и види на сваком кораку у Лакташима" изјавио је Драшко Милинковић, бивши предсједник градског одбора ПДП-а, сада нови члан СНСД-а. "Градоначелник Бојић је показао способност и одлучност у вођењу града и желимо бити дио тима који гради бољу будућност Лакташа за све људе." 

Градоначелник Бојић је рекао да је ово знак да се политика СНСД-а темељи на резултатима и конкретним дјелима. "Управо ова подршка чланова показује да су наши напори на унапређењу инфраструктуре, економском развоју, подршка породици и побољшању социјалних услуга препознати као релевантни и корисни за нашу заједницу. Њихов долазак је позитиван сигнал да су наше политике инклузивне и усмјерене на стварање бољих услова за живот свих грађана. 

У духу овог новог савеза, наставићемо радити на пројектима који ће грађанима донијети конкретне резултате,” рекао је Бојић.

СНСД као највећа политичка организација у Лакташима овим потезом и прихватањем људи показала је отвореност и спремност да пружи шансу новим идејама и новим људима, што симболизује политичку зрелост и вољу за интеграцијом различитих мишљења и приступа.

Пратите нас и путем Вибера