Пацијент насрнуо на запослене у Дому здравља Требиње, двоје повријеђено

  • Извор: АТВ
  • 26.08.2024. 18:44

Пацијент је данас насрнуо на запослене часовима у просторијама Службе за хитну медицинску помоћ у Дому здравља Требиње, приликом чега је двоје запослених задобило лакше тјелесне повреде.

Како је саопштио Менаџмент ЈЗУ Дома здравља Требиње, пацијент је одбио терапију у болници, а потом је насрнуо на запослене у хитној медицинској помоћи.

Повреде су задобиле докторица и спремачица, а остали запослени су претрпјели стрес и тренутно су забринути за своју безбједност, кажу у ДЗ Требиње.

„Менаџмент ЈЗУ Дом здравља Требиње најоштрије осуђује напад на запослене у нашој установи, као и сваки облик насиља. Запослени у Служби ХМП савјесно, професионално и беспријекорно обављају свој посао и све задатке који су им у опису посла. Менаџмент установе стоји иза својих запослених и предузеће се све законом дозвољене правне радње како би овај и сваки наредни покушај напада на наше запослене био процесуиран и санкционисан од стране надлежних државних институција“, наводе из ЈЗУ Дом здравља Требиње.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Емисија: На ивици терена

    У првом издању специјалних емисија #наивицитерена посвећених спектакуларном ХЕКТОР ФАЈТ НАЈТ 5, који ће 6. септембра у дворани Борик окупити четворицу кикбоксера у категорији до 86 килограма, упознајте првог борца, Срђана Шућура!

  • 21:00 Филм (12+)

    Филм (12+)

  • 22:30 Серија: Мућке (12+)

    Серија: Мућке (12+)

  • 23:05 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)