Поводом Васкрса

Млади социјалдемократи из Теслића уручили поклоне дјеци у добојској Болници

 • Извор: СРНА
 • 04.05.2024. 14:27

Пацијентима Службе за педијатрију добојске Болнице "Свети апостол Лука" данас су уручени слаткиши и воће поводом Васкрса, које су припремили Млади социјалдемократи Општинског одбора СНСД Теслић.

Одборник СНСД-а у Скупштини општине Теслић Предраг Девић рекао је да су поклони уручени дјеци која нису у могућности да празничне радости дочекају у кругу породице.

Он је истакао да је ријеч о седмој акцији даривања и најавио организовање оваквих акција и у наредном периоду.

Главна сестра Службе педијатрије Александра Филиповић каже да имају пет збринутих малишана и да је задовољна што се доласком топлијег времена смањује број ових пацијената.

Она је захвалила за поклоне који су дјеци измамили осмјехе.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.