СНСД

Мирослав Вујичић кандидат за начелника Источне Илиџе

  • Извор: СРНА
  • 17.07.2024. 18:49

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Источна Илиџа Мирослав Вујичић кандидат је ове странке за начелика општине на предстојећим локалним изборима у октобру.

Састанку са члановима Општинског одбора и активистима СНСД-а у Источној Илиџи за присуствовао је предсједник СНСД-а Милорад Додик који је изразио увјерење да ће на предстојећим изборима за начелника ове општине бити изабран Вујичић.

"Потпуно сам увјерен, након сагледавања ситуације и упознавања са члановима Изборног штаба, нашом листом и кандидатом за начелником, да СНСД са својим партнерима може да оствари добар резултат", рекао је Додик новинарима.

То значи, каже, да би се Источна Илиџа придружила "породици СНСД-а", односно 43 општине, колико ова странка тренутно има начелника.

"То је непремостава снага која гура ка развоју, која обезбјеђује да се сви заједно осјећамо поносни на успјех који остварујемо", рекао је Додик након састанка са члановима Општинског одбора СНСД-а Источна Илиџа.

Према његовим ријечима, Општински одбор СНСД-а Источна Илиџа је у добром организационом и акционом стању и веома је мотивисан.

"Драго ми је да сам овд‌је, да чујем и видим да ће та мотивација још више расти и доћи на највећи ниво, када буде требало", рекао је Додик.

Вујичић је рекао да су данас разговарали о предстојећим активностима и упознали предсједника са ситуацијом у партији на локалном нивоу.

"Размијенили смо мишљења о активностима које су пред нама", навео је Вујичић који је изразио задовољство посјетом Додика, те потпредсједником и генералним секретаром СНСД-а Жељком Цвијановић и Срђаном Амиџићем.

Према његовим ријечима, Општински одбор СНСД-а Источна Илиџа је једна стабилна и јака организација.

"До сада смо имали коректну сарадњу са руководством СНСД-а. Сама ова посјета је чињеница да челни људи ове странке дају пуну подршку Општинском одбору странке у Источној Илиџи", рекао је Вујичић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Серија: 1993 (16+)

    ''''Серија: 1993 (16+)