SNSD

Miroslav Vujičić kandidat za načelnika Istočne Ilidže

  • Izvor: SRNA
  • 17.07.2024. 18:49

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Istočna Ilidža Miroslav Vujičić kandidat je ove stranke za načelika opštine na predstojećim lokalnim izborima u oktobru.

Sastanku sa članovima Opštinskog odbora i aktivistima SNSD-a u Istočnoj Ilidži za prisustvovao je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik koji je izrazio uvjerenje da će na predstojećim izborima za načelnika ove opštine biti izabran Vujičić.

"Potpuno sam uvjeren, nakon sagledavanja situacije i upoznavanja sa članovima Izbornog štaba, našom listom i kandidatom za načelnikom, da SNSD sa svojim partnerima može da ostvari dobar rezultat", rekao je Dodik novinarima.

To znači, kaže, da bi se Istočna Ilidža pridružila "porodici SNSD-a", odnosno 43 opštine, koliko ova stranka trenutno ima načelnika.

"To je nepremostava snaga koja gura ka razvoju, koja obezbjeđuje da se svi zajedno osjećamo ponosni na uspjeh koji ostvarujemo", rekao je Dodik nakon sastanka sa članovima Opštinskog odbora SNSD-a Istočna Ilidža.

Prema njegovim riječima, Opštinski odbor SNSD-a Istočna Ilidža je u dobrom organizacionom i akcionom stanju i veoma je motivisan.

"Drago mi je da sam ovd‌je, da čujem i vidim da će ta motivacija još više rasti i doći na najveći nivo, kada bude trebalo", rekao je Dodik.

Vujičić je rekao da su danas razgovarali o predstojećim aktivnostima i upoznali predsjednika sa situacijom u partiji na lokalnom nivou.

"Razmijenili smo mišljenja o aktivnostima koje su pred nama", naveo je Vujičić koji je izrazio zadovoljstvo posjetom Dodika, te potpredsjednikom i generalnim sekretarom SNSD-a Željkom Cvijanović i Srđanom Amidžićem.

Prema njegovim riječima, Opštinski odbor SNSD-a Istočna Ilidža je jedna stabilna i jaka organizacija.

"Do sada smo imali korektnu saradnju sa rukovodstvom SNSD-a. Sama ova posjeta je činjenica da čelni ljudi ove stranke daju punu podršku Opštinskom odboru stranke u Istočnoj Ilidži", rekao je Vujičić.

Pratite nas i putem Vibera