Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede

Minić u Bijeljini: Insitucije blagovremeno reagovale, izbjegnute veće štete

 • Izvor: ATV
 • 20.01.2023.16:33

Institucije Srpske su blagovremeno reagovale i upozorile stanovništvo na opasnost od poplava, čime su izbjegnute veće štete, ocijenio je danas u Јanji ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Savo Minić.

On je sa direktorom Јavne ustanove "Vode Srpske" Miroslavom Milovanovićem i direktorom Republičke uprave Civilne zaštite Milanom Novitovićem posjetio je vodoprivredne objekte u Јanji.

Minić je istakao da je Bijeljina sada najugroženija lokalna zajednica u Srpskoj i da su na snazi vanredne mjere odbrane od poplava, ali da je vodostaj rijeke Drine u stagnaciji.

Pročitajte i:

Dok Petrović obilazi slave i odbija saradnju sa institucijama, voda ulazi u dvorišta i kuće

Milovanović: Nedopustivo ponašanje Petrovića, ne sarađuje sa republičkim institucijama

Đurđević: Petrović dužan da sarađuje sa institucijama • 20:10 Dosije

  Emisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', novim izgledom i pristupom, rasvijetliće događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovoriće o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakovati činjenice i rekonstruisati slučajeve zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

 • 20:45 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:35 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:15 Izbor sportiste godine grada Banja Luka

  Izbor sportiste godine grada Banja Luka

 • 00:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.

 • 01:30 Noćni program

  Noćni program