Сребреница

Милош Вучић очекује подршку и побједу: Радује ме што је до договора дошло пред Додиком

  • Извор: СРНА
  • 10.07.2024. 10:05

Заједнички кандидат српских политичких партија и удружења проистеклих из рата за начелника општине Сребреница Милош Вучић захвалио је српским политичким актерима за указано повјерење и постигнуто јединство око избора заједничког кандидата за начелничко мјесто.

"Показана је изузетна политичка зрелост и национална одговорност и озбиљност што радује пред почетак предизборне кампање", рекао је Вучић.

Милоша Вучића је за начелника општине предложио Општински одбор сребреничког СНСД-а, а остале српске партије и удружења прихватиле су ту кандидатуру.

Вучић је истакао да га посебно радује што је до свесрпског договора за заједничког кандидата за начелника Сребренице дошло пред предсједником Републике Српске Милорадом Додиком.

"То је додатна одговорност за све учеснике договора и очекујем искрену подршку", додао је Вучић.

Он је рекао да се већ врше припреме за почетак предизборне кампање и да очекује подршку грађана.

На питање да ли вјерује у изборну побједу, он је одговорио да су и бошњачке партије изашле са једним кандидатом за начелника - Хамдијом Фејзићем из СДА, али да је српско бирачко тијело знатно бројније и да је логично да заједнички српски кандидат побиједи на овим изборима.

Вучић није желио да коментарише поновну кандидатуру Александра Симића као независног кандидата за начелника сребреничке општине.

Локални избори у БиХ биће одржани 6. октобра, а на кандидатским листама је, према подацима Централне изборне комисије БиХ, више од 26.000 кандидата.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?