Srebrenica

Miloš Vučić očekuje podršku i pobjedu: Raduje me što je do dogovora došlo pred Dodikom

  • Izvor: SRNA
  • 10.07.2024. 10:05

Zajednički kandidat srpskih političkih partija i udruženja proisteklih iz rata za načelnika opštine Srebrenica Miloš Vučić zahvalio je srpskim političkim akterima za ukazano povjerenje i postignuto jedinstvo oko izbora zajedničkog kandidata za načelničko mjesto.

"Pokazana je izuzetna politička zrelost i nacionalna odgovornost i ozbiljnost što raduje pred početak predizborne kampanje", rekao je Vučić.

Miloša Vučića je za načelnika opštine predložio Opštinski odbor srebreničkog SNSD-a, a ostale srpske partije i udruženja prihvatile su tu kandidaturu.

Vučić je istakao da ga posebno raduje što je do svesrpskog dogovora za zajedničkog kandidata za načelnika Srebrenice došlo pred predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

"To je dodatna odgovornost za sve učesnike dogovora i očekujem iskrenu podršku", dodao je Vučić.

On je rekao da se već vrše pripreme za početak predizborne kampanje i da očekuje podršku građana.

Na pitanje da li vjeruje u izbornu pobjedu, on je odgovorio da su i bošnjačke partije izašle sa jednim kandidatom za načelnika - Hamdijom Fejzićem iz SDA, ali da je srpsko biračko tijelo znatno brojnije i da je logično da zajednički srpski kandidat pobijedi na ovim izborima.

Vučić nije želio da komentariše ponovnu kandidaturu Aleksandra Simića kao nezavisnog kandidata za načelnika srebreničke opštine.

Lokalni izbori u BiH biće održani 6. oktobra, a na kandidatskim listama je, prema podacima Centralne izborne komisije BiH, više od 26.000 kandidata.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Putuj, probaj, zavoli (R)

    '‘Putuj, probaj, zavoli (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.