Већ неколико година

Легализација објеката бесплатна у Бијељини

  • Извор: АТВ
  • 10.09.2024. 19:14

Легализација објеката бесплатна свугдје па и у Бијељини, Шамцу, Билећи. Бесплатна је већ неколико година, што је посебно значајно у тешким временима, кажу грађани.

- То је добро што је бесплатно јер људи немају, није ни чудо што немају. Како ја да имам кад један коњ, амерички амбасадор стави санкције овом народу овдје - кажу Бијељинци.

За бројне грађане Бијељине, посебно велики број који су послије рата почели живот у Семберији, и те како је важно.

- За наш град је то веома значајно, имајући у виду велику миграцију становништва, имајући у виду да је више десетина хиљада људи дошло у наш град приликом ратних дешавања. То раде у сарадњи Републичка геодетска управа одјељење у Бијељини и ресорно одјељење Градске управе, дакле они само спроводе одлуку коју је усвојила НСРС и мислим да је истицање било ког начелника и градоначелника да је то његова заслуга је поприлично непримјерено - јасан је Александар Ђурђевић, предсједник Скупштине града Бијељина.

Посао је ово који се у свим локалним заједницама обавља свакодневно и којим се не хвале ни начелници ни градоначелници.

- Ради се нормално, ја нисам чуо да је било икаквих проблема - изјавио је Ђорђе Милићевић, начелник општине Шамац.

- Било је нешто, али то није долазило до мене, Урбанизам то ради - казао је Веселин Вујовић, начелник општине Билећа.

Иницијатива која је усвојена у Народној скупштини искључиво је резултат дјеловања Владе Републике Српске, и доношења закона који се односе на легализацију изграђених објеката и апсолутно је у надлежности Народне скупштине.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:10 Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Авионџије (12+)

    '''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)