Компанија Синофарм

Кијанг: Наше пријатељство неће се завршити изградњом болнице у Добоју

  • Извор: АТВ
  • 04.09.2024. 11:48

Замјеник директора компаније „Чајна Синофарм Интернешнал Корпорејпшн“ Фу Кијанг рекао је да је изградња болнице у „Свети апостол Лука“ у Добоју прва завршена фаза између Владе Републике Српске и једног кинеског предузећа.

Он је свечаном отварању болнице рекао да је почаствован што је данас у Добоју како би у име извођача радова „Синофарма“ и „Шангши констракшна“ присуствовао значајној церемонији отварања. 

„Током петогодишњег периода изградње сусрели смо се са бројним изазовима, укључујући пандемију вируса корона, инфлацију и мањак радне снаге, ипак непоколебљивом одлучношћу и досљедношћу успјешно смо завршили пројекат те смо срећни да предамо ову болницу грађанима Добоја, рекао је Кијанг.

Он је захвалио свима онима који су били укључени у овај пројекат.

„Без ваше подршке и посвећености не бисмо могли да завршимо ову болницу онако како смо се надали. Наше пријатељство неће се завршити изградњом ове болнице. Синофрам као највеће предузеће из области фармације и медицине у Кини не штеди се у напорима да обезбиједи модерне објекте и медицинску опрему“, рекао је Кијанг.

Навео је да се радује наставку сарадње са Министарством здравља и пружању знања о високим технологијама, као и пружању врхунских медицинских услуга.

„Желим овој болници савки успјех у даљем раду. Нека овај пројекат служи као знамен наше сарадње и наставак наше будуће сарадње на побољшању социјалне заштите и здравственог система Републике Српске“, истакао је Кијанг.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича

    ''Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.