Самопрозвани власник Милића

Како се Рајко Дукић обрачунава са неистомишљеницима?

  • Извор: АТВ
  • 16.09.2024. 19:27

Металном шипком у главу, стара је метода Рајка Дукића против неистомишљеника. На листи сте уколико желите нормалан живот, а не ропство самопрозваног "власника" Милића. Kако је не мислити као он осјетио је на својој кожи Младен Мимић још прије 21 годину.У класичној сачекуши нападнут је у сопственом дворишту.

„Ништа ми није чудно било што нема уличног свјетла, јер кад има, цијело двориште је обасјано, и кад сам се враћао с капије из мрака је сачекуша извршена ударцем у главу и захваљујући врисци жене и пса малог, није услиједио други ударац, ту су и браћа брзо дошла и већ сам био у аутомобилу на путу за Милиће, па Зворник и Београд гдје су ми хирурзи спасли живот“, каже Младен Мимић из Милића.

Мјесец дана у коми, отворен прелом ноге, тешке повреде главе добио је Слободан Васиљевић, само зато што је бранио оца који је од Дукића трпио дугогодишњу психичку тортуру и пријетње. Постао је и „персона нон грата" у „Бокситу“ и у Милићима. На списку је поред њега још 10 „непожељних“.

„Они су мене дуже вријеме пратили и дошли су у црквену порту у Шековићима гдје је било ловачко вече и ја сам у једном тренутку изашао и видио како ми двојица прилазе, и само сам видио металну шипку како ми се примиче лицу и они су мене оборили, притрчали су им и ови остали који су у парку, они су мене шутали и ногама и шипкама, имао сам 10 прелома на глави, отворен прелом ноге“, прича Слободан Васиљевић из Милића.

И Мимић и Васиљевић су требали да буду примјер онога шта ће вам се десити ако не радите како Рајко жели. Нажалост, Мимић због Тужилаштва и ВСТС није добио никакво задовољење правде. Па чак ни прилику да исприча како је замало убијен и због тога живи без дијела лобање. Васиљевић ових дана чека  пресуду Врховног суда Републике Српске  да се очитује на пресуду Окружног суда у Источном Сарајеву у којој су од осам осумњичених за ово кривично дјело, три осуђена, двије преиначене пресуде, а најоданији Рајку Дукићу су ослобођени.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: