Samoprozvani vlasnik Milića

Kako se Rajko Dukić obračunava sa neistomišljenicima?

  • Izvor: ATV
  • 16.09.2024. 19:27

Metalnom šipkom u glavu, stara je metoda Rajka Dukića protiv neistomišljenika. Na listi ste ukoliko želite normalan život, a ne ropstvo samoprozvanog "vlasnika" Milića. Kako je ne misliti kao on osjetio je na svojoj koži Mladen Mimić još prije 21 godinu.U klasičnoj sačekuši napadnut je u sopstvenom dvorištu.

„Ništa mi nije čudno bilo što nema uličnog svjetla, jer kad ima, cijelo dvorište je obasjano, i kad sam se vraćao s kapije iz mraka je sačekuša izvršena udarcem u glavu i zahvaljujući vrisci žene i psa malog, nije uslijedio drugi udarac, tu su i braća brzo došla i već sam bio u automobilu na putu za Miliće, pa Zvornik i Beograd gdje su mi hirurzi spasli život“, kaže Mladen Mimić iz Milića.

Mjesec dana u komi, otvoren prelom noge, teške povrede glave dobio je Slobodan Vasiljević, samo zato što je branio oca koji je od Dukića trpio dugogodišnju psihičku torturu i prijetnje. Postao je i „persona non grata" u „Boksitu“ i u Milićima. Na spisku je pored njega još 10 „nepoželjnih“.

„Oni su mene duže vrijeme pratili i došli su u crkvenu portu u Šekovićima gdje je bilo lovačko veče i ja sam u jednom trenutku izašao i vidio kako mi dvojica prilaze, i samo sam vidio metalnu šipku kako mi se primiče licu i oni su mene oborili, pritrčali su im i ovi ostali koji su u parku, oni su mene šutali i nogama i šipkama, imao sam 10 preloma na glavi, otvoren prelom noge“, priča Slobodan Vasiljević iz Milića.

I Mimić i Vasiljević su trebali da budu primjer onoga šta će vam se desiti ako ne radite kako Rajko želi. Nažalost, Mimić zbog Tužilaštva i VSTS nije dobio nikakvo zadovoljenje pravde. Pa čak ni priliku da ispriča kako je zamalo ubijen i zbog toga živi bez dijela lobanje. Vasiljević ovih dana čeka  presudu Vrhovnog suda Republike Srpske  da se očituje na presudu Okružnog suda u Istočnom Sarajevu u kojoj su od osam osumnjičenih za ovo krivično djelo, tri osuđena, dvije preinačene presude, a najodaniji Rajku Dukiću su oslobođeni.

Pratite nas i putem Vibera