МУП КС

Грађани Сарајева у страху: За шест мјесеци запаљен чак 21 аутомобил

  • Извор: Кликс
  • 16.07.2024. 09:32

Врло често ћемо чути да се у КС грађани не осјећају безбједно, а да се на улицама одвијају окршаји криминалних група што директно утиче на безбједност, и појединаца и цјелокупне ситуације.

Од почетка 2024. године било је много кривичних дјела која су се одвијала на улицама Сарајева у било које доба дана. Дешавале су се и пуцњаве, убиства, а нека дјела кумовала су и огромној материјалној штети.

"У периоду 01. јануара до 30. јуна 2024. године евидентиран је 21 случај у којима је, према налазу вјештака противпожарне заштите, употребом запаљиве течности/отвореног пламена изазван пожар на моторном возилу", речено је из Управе полиције МУП-а КС за Кликс.ба.

Радећи на расвјетљавању овог кривичног дјела, полицијски службеници МУП-а КС расвијетлили су седам случајева. Од тога, против четири особе је поднесен службени извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Колико су безбједни грађани Сарајева?

Колико су безбједни грађани Сарајева?

Осим паљевина аутомобила, сарајевска полиција радила је и на случају намјерног запаљења једног угоститељског објекта. Ради се о случају од трећег маја када је у раним јутарњим сатима у Малој алеји на Илиџи запаљен кафић.

Кантоналном тужилаштву КС достављен је Извјештај о почињеном кривичном дјелу против НН починиоца за извршење кривичног дјела Изазивање опште опасности. Полицијски службеници настављају рад на овом предмету јер, дакле, починилац још увијек није пронађен.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Серија: Ред Рок (Р) (12+)

    ''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.