Предсједник ОО СНСД Теслић

Ђурић: "Препоштени" Милане, вријеме ти је за политичку пензију

  • Извор: АТВ
  • 10.07.2024. 15:20

Поново „препоштени“ Милан Миличевић покушава да увуче СНСД у Теслићу и мене као предсједника Општинског одбора, у своје блато препуно лажи, обмана и рекетирања, навео је ово, између осталог, у саопштењу, Радислав Ђурић, предсједник ОО СНСД Теслић.

Препоштени Милан не смије сам да износи лажи, већ је упрегнуо кловна из Бијељине. Овим путем поручујем и том кловну да ће у наредном периоду бити тужен за клевету. Уговор који је моја фирма имала са Владом Републике Српске  се односи на расподјелу основних намирница угроженом становништву и није никакав подстицај него плаћање закупа, паковања и расподјеле намирница по читавој Републици Српској. Поручујем препоштеном Милану, да нису сви као он, не рекетирају сви као он. Зна врло добро препоштени Милан о чему причам. Нека одговори на моје питање које сам му поставио на сједници Скупштине општине - наводи Ђурић, те додаје:

- Препоштени Милане, колико си пара узео од мог покојног брата? Колики је био рекет? Чекаћу још мало, ако не одговориш препоштени Милане, ја ћу одговорити умјесто тебе. Много је још примјера твог рекетирања за које знам, али пошто си прозвао лично мене и моју фирму, инсистирам на томе да одговориш колико си пара узео од те фирме. А ти препоштени Милане, ако сматраш да лажем демантуј па тужи. Тужи ме за клевету па ћемо на Суду утврдити да ли лажем ја или ти препоштени Милане. Народу у Теслићу је доста твог „поштења“. Народ у Теслићу је схватио ко си и шта си. Сахранио си СДС, свеo странку на Теслић, народ Теслића ти то неће дозволити. Народ је схватио да си један обичан лажов, манипулант и преварант - јасан је Ђурић.

Народ је одлучио „препоштени“ Милане да ти је вријеме политичке пензијe, закључује Ђурић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Од јутра до сутра (12+)

    'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Серија: 1993 (16+)

    ''''Серија: 1993 (16+)