Predsjednik OO SNSD Teslić

Đurić: "Prepošteni" Milane, vrijeme ti je za političku penziju

  • Izvor: ATV
  • 10.07.2024. 15:20

Ponovo „prepošteni“ Milan Miličević pokušava da uvuče SNSD u Tesliću i mene kao predsjednika Opštinskog odbora, u svoje blato prepuno laži, obmana i reketiranja, naveo je ovo, između ostalog, u saopštenju, Radislav Đurić, predsjednik OO SNSD Teslić.

Prepošteni Milan ne smije sam da iznosi laži, već je upregnuo klovna iz Bijeljine. Ovim putem poručujem i tom klovnu da će u narednom periodu biti tužen za klevetu. Ugovor koji je moja firma imala sa Vladom Republike Srpske  se odnosi na raspodjelu osnovnih namirnica ugroženom stanovništvu i nije nikakav podsticaj nego plaćanje zakupa, pakovanja i raspodjele namirnica po čitavoj Republici Srpskoj. Poručujem prepoštenom Milanu, da nisu svi kao on, ne reketiraju svi kao on. Zna vrlo dobro prepošteni Milan o čemu pričam. Neka odgovori na moje pitanje koje sam mu postavio na sjednici Skupštine opštine - navodi Đurić, te dodaje:

- Prepošteni Milane, koliko si para uzeo od mog pokojnog brata? Koliki je bio reket? Čekaću još malo, ako ne odgovoriš prepošteni Milane, ja ću odgovoriti umjesto tebe. Mnogo je još primjera tvog reketiranja za koje znam, ali pošto si prozvao lično mene i moju firmu, insistiram na tome da odgovoriš koliko si para uzeo od te firme. A ti prepošteni Milane, ako smatraš da lažem demantuj pa tuži. Tuži me za klevetu pa ćemo na Sudu utvrditi da li lažem ja ili ti prepošteni Milane. Narodu u Tesliću je dosta tvog „poštenja“. Narod u Tesliću je shvatio ko si i šta si. Sahranio si SDS, sveo stranku na Teslić, narod Teslića ti to neće dozvoliti. Narod je shvatio da si jedan običan lažov, manipulant i prevarant - jasan je Đurić.

Narod je odlučio „prepošteni“ Milane da ti je vrijeme političke penzije, zaključuje Đurić.

Pratite nas i putem Vibera