Обиљежавање крсне славе

Додик у Требињу: У наредних мјесец, два почеће масовни ископ земљишта за изградњу аеродрома

  • Извор: АТВ
  • 19.08.2024. 19:33

Предсједник Републике Српске Милорад Додик стигао је вечерас у Требиње гдје ће присуствовати празничном вечерњем у Храму Преображења Господњег.

Требиње постаје урбана средина и ако неко жели да види напредак онда треба да дође у Требиње и биће сигурно видљиво на који начин се гради овај град, поручио је предсједник Српске.

„Наравно, треба наставити даље, треба овдје да изградимо још штошта, конгресни центар. У наредних мјесец, два почеће масовни ископ земљишта за изградњу аеродрома. Нажалост, због неких који екстремно онемогућавају изградњу аеродрома, ми још имамо аеродром. Али не одустајемо од тога, не одустајемо од потребе да Требиње има квалитетну обилзаницу. Када завршимо болницу, завршили смо један од стогодишњих послова, то ће бити једна од најмодернијих болница овдје у региону. Захвалан сам свима који су несумњиво давали подршку изградњи  болнице“, рекао је Додик новинарима у Требињу.

Сутра ће посјетити објекат болнице и изградњи гдје, како каже, радови теку како је предвиђено.

„То је оно што Требињу треба и због чега ће привући здравствени туризам“, додао је Додик.

Додик ће заједно са градским руководством свештенством, представницима јавног и културног живота града Требиња и многобројним грађанима Требиња и гостима учествовати у свечаној литији која ће проћи улицама града.

Град Требиње и Црквена општина Требиње обиљежавају данас крсну славу Преображење Господње.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Емисија: На ивици терена

    У првом издању специјалних емисија #наивицитерена посвећених спектакуларном ХЕКТОР ФАЈТ НАЈТ 5, који ће 6. септембра у дворани Борик окупити четворицу кикбоксера у категорији до 86 килограма, упознајте првог борца, Срђана Шућура!

  • 21:00 Филм (12+)

    Филм (12+)

  • 22:30 Серија: Мућке (12+)

    Серија: Мућке (12+)

  • 23:05 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)