Манифестација

Додик и Савковић присуствовали традиционалној Дубичкој регати

  • Извор: АТВ
  • 04.08.2024. 22:49

Уна је данас била још љепша. Одржана је, сада већ традиционална, Дубичка регата. Десетине чамаца у води, безброј оних који су уживали у погледу. Међу њима и најзаслужнији за ову манифестацију.

Директор предузећа АД Комуналац Игор Савковић, каже да ово предузеће уређује и одржава обалу Уне, посебно у овим љетним данима када у Козарску Дубицу стижу туристи, на регату, али и свакодневно изливање у ријеци и њеној обали, кеју.

Начелник општине Козарска Дубица Раденко Рељић каже да је регата и те како значајна за општину.

"Ово је веома значајан догађај за нашу општину. Промовишемо наше туристичке потенцијале и нашу Уну која је свакако наш најљепши природни ресурс. Данас је овдје више од стотину љубитеља Уне из више локалних заједница и заједничка порука је да волимо и чувамо нашу ријеку која је уједно и национални парк природе. Козарска Дубица је општина која је добро географски позиционирана и свакако има најљепше природне ресурсе које треба промовисати и који су интересантни посјетиоцима", рекао је Рељић.

У Дубицу је јутрос стигао и Игор Додик, организациони секретар СНСД-а. Са обале ријеке, у друштву начелника Рељића, директора Савковића и других, гледао је 5. по реду дубичку регату.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: