Нова радна мјеста

Бројни пројекти у Добоју

  • Извор: АТВ
  • 19.08.2024. 19:06

Стадион Фудбалског клуба Слога, између двије славе засијао је у новом руху. Урађено је и идејно рјешење реконструкције зграде Павловић универзитета за смјештај градске администрације. Архив ће добити нови објекат. Посебно су у Градској управи поносни на пројекат који отвара нова радна мјеста.

- То је ритејл парк који се простире на преко 27.000 квадратних метара та инвестиција је преко 50 милиона и она ће бити завршена у октобру и отвориће 500 нових радних мјеста - истиче Борис Јеринић, градоначелник Добоја.

Надамо се и додатним, поручује предсједник Српске. Сарадња градских и републичких власти је одлична, пројекти се без застоја реализују.

- Боримо се за радна мјеста, боримо се за оно што он јесте, када прође обилазница ауто-пута растеретиће се саобраћај који је на магистралном путу у значајном обиму, а то говори о томе да ће Добој имати свој мир и шансу за додатни развој - каже Милорад Додик, предсједник Републике Српске.

Примијете га и сада становници Добоја. Много је урађено за годину дана. 

- Изграђује се Добој, много је урађено у посљедњих неколико година - јасне су Добојлије.

Уз нове, завршавају се и раније започети пројекти. Догодине и дворана. 

- Пројекат добојске болнице је један који се евидентно приводи крају. Имамо коридор 5Ц и пробијање Путниковог брда - казао је Милош Букејловић, потпредсједник Владе Републике Српске.

И добојска касарна добиће гријање. Око 2 милиона  марака биће уложено у вреловод. Знамо циљ, имамо правац, порука је градских власти.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Емисија: На ивици терена

    У првом издању специјалних емисија #наивицитерена посвећених спектакуларном ХЕКТОР ФАЈТ НАЈТ 5, који ће 6. септембра у дворани Борик окупити четворицу кикбоксера у категорији до 86 килограма, упознајте првог борца, Срђана Шућура!

  • 21:00 Филм (12+)

    Филм (12+)

  • 22:30 Серија: Мућке (12+)

    Серија: Мућке (12+)

  • 23:05 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)