Nova radna mjesta

Brojni projekti u Doboju

  • Izvor: ATV
  • 19.08.2024. 19:06

Stadion Fudbalskog kluba Sloga, između dvije slave zasijao je u novom ruhu. Urađeno je i idejno rješenje rekonstrukcije zgrade Pavlović univerziteta za smještaj gradske administracije. Arhiv će dobiti novi objekat. Posebno su u Gradskoj upravi ponosni na projekat koji otvara nova radna mjesta.

- To je ritejl park koji se prostire na preko 27.000 kvadratnih metara ta investicija je preko 50 miliona i ona će biti završena u oktobru i otvoriće 500 novih radnih mjesta - ističe Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja.

Nadamo se i dodatnim, poručuje predsjednik Srpske. Saradnja gradskih i republičkih vlasti je odlična, projekti se bez zastoja realizuju.

- Borimo se za radna mjesta, borimo se za ono što on jeste, kada prođe obilaznica auto-puta rasteretiće se saobraćaj koji je na magistralnom putu u značajnom obimu, a to govori o tome da će Doboj imati svoj mir i šansu za dodatni razvoj - kaže Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske.

Primijete ga i sada stanovnici Doboja. Mnogo je urađeno za godinu dana. 

- Izgrađuje se Doboj, mnogo je urađeno u posljednjih nekoliko godina - jasne su Dobojlije.

Uz nove, završavaju se i ranije započeti projekti. Dogodine i dvorana. 

- Projekat dobojske bolnice je jedan koji se evidentno privodi kraju. Imamo koridor 5C i probijanje Putnikovog brda - kazao je Miloš Bukejlović, potpredsjednik Vlade Republike Srpske.

I dobojska kasarna dobiće grijanje. Oko 2 miliona  maraka biće uloženo u vrelovod. Znamo cilj, imamo pravac, poruka je gradskih vlasti.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: