УСКОРО

ВОДА У ПРАХУ: Прва серија на галицијском језику која напетост диже на виши ниво!

  • Извор: АТВ
  • 28.02.2024. 16:06

Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' ускоро стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

Прича прати Терезу којој се, након изненадне смрти брата Паула, живот у потпуности мијења. Сигурна да није упитању самоубиство, како јој је речено, одлази из Лисабона у Виго и почиње да ради у братовљевој фирми и полако одмотава конце тајни и лажи, а напослетку налази и убицу. Догађаји који се турбулентно нижу у њеној истрази, ставиће је између шпанске и португалске судске полиције, и Интерпола – траговима братовљевог убиства, за које је одговоран неко веома близу њеног дома и срца, довешће је до велике мреже трговине оружјем.

Ова серија је први филмски садржај икада снимљен на галицијском језику, који је у Шпанији проглашен аутономним језиком покрајне Галиција, а веома је сличан португалском. Не само због тога, већ и због заиста моћне драматургије, која је напетост ставила у први план, сјајне глумачке игре, па на крају и атрактивних локација, серија 'Вода у праху' је необично, и крајње занимљиво филмско остварење. Критика је серију наградила сјајним критикама, нарочито у погледу глумачког наступа Викторије Гере, Монтија Кастињеираса и Серхиа Пазоса, као и редитељског замаха Алфонса Бланка – услиједиле су и награде на познатим филмским фестивалима у Шпанији и Португалу.

Не пропустите серију 'Вода у праху' - УСКОРО на АТВ-у!

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:00 Серија: 1994 (16+) (Р)

    ''Серија: 1994 (16+) (Р)

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм