Невјероватан инцидент

Теслом слетио у море, спасила га плутајућа сауна

  • Извор: Б92
  • 12.02.2024. 13:45

Возач Тесле је својим аутомобилом упао у море у близини главног града Норвешке, Осла, након чега су њега и сувозача спасила двојица мушкараца из оближње плутајуће сауне.

Аутомобил је слетио у море код Ослофјорда. На срећу, на Ослофјорду можете да изнајмите плутајуће сауне, од којих су неке мобилне и моторизоване.

"Када је аутомобил завршио у води, у њему су биле двије особе", саопштила је је полиција Осла на мрежи Икс.

"Спасила их је плутајућа сауна, односно двојица мушкараца који су у том тренутку били у сауни", додали су.

Акција спасавања снимљена је са оближњег дока. На снимку, који су начинили свједоци са обале, види се двоје путника у Тесли како траже уточиште на крову аутомобила који је убрзо затим и потонуо. На срећу, путници су сачували живе главе, а након краткотрајног боравка у леденој води, могли су да се угрију управо у пловећој сауни која их је спасила.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм