RADNIM DANOM U 15:40

PREVRTLJIVO SRCE: Nemoguća ljubav koja će vas zaludjeti!

  • Извор: АТВ
  • 28.02.2023. 19:04

Turska serija 'Prevrtljivo srce' (Hercai), o nevjerovatnoj i nemogućoj ljubavi iznikloj iz osvete, pratili su gledaoci u više od 100 zemalja, a stiže i u program ATV-a – svakog radnog dana u 15 časova i 40 minuta očekuju vas uzbudljiva previranja, intrige, poljupci i velike pobjede onih koji se samo jednom tako snažno zavole i usude svoju ljubav spasiti i od najvećih slomova i prepreka.

Šta je okosnica nemoguće ljubavne priče?

Rejhan je jedna od unuka velike, patrijarhalne i veoma poštovane porodice Šadoglu, koja živi u Midjatu. Ona je skromna, tradicionalno odgojena, djevojka koja mašta o velikoj ljubavi, zarobljena 'pod staklenim zvonom' oca i djeda. Jedini prolaz u svijet u kojem ne može da živi nalazi u jahanju u zoru, dok svi spavaju. Upravo u tom tajnom pohodu njen život će se promijeniti zauvijek. Žureći kući, kako ne bi bila uhvaćena u svojoj tajnoj avanturi nalijeće na auto, uslijed čega pada s konja i gubi svijest. Budi se u autu prelijepog neznanca Mirana Aslanbeja koji je vozi kući. Miran je nasljednik porodice Aslanbej, koji se vraća u Midjat nakon dvije decenije, sa samo jednim ciljem, a to je osveta. Njegova najveća želja je da načini ogromnu bol i štetu porodici Šadoglu, koja je krivac za smrt njegovih roditelja.

U susretu sa Rejhan otvara se polje novih mogućnosti za njegov opaki plan – oženiće Rejhan, a onda je ostaviti i upropastiti i na taj način vratiti Šadoglovima 'milo za drago'. Porodice oduševljene idejom prihvataju njihovo vjenčanje, ali s druge strane počinju prve prepreke - Rejhanina rođaka Yaren je već upoznala Mirana i počela da mašta o zajedničkom životu sa njim, ali kada bude čula novosti, neće prestati da ljubomorno i osvetnički ometa njihovu vezu.

Suočen sa Rejhaninom dobrotom i ljepotom, Miran postaje opijen njome i osjećanja prema njoj neće mu dati mira. Da li će njihova ljubav pobijediti dugo željenu osvetu? Hoće li Miran odustati? Može li jedna ovakva nemoguća ljubav doživjeti srećan kraj?

Jedno je sigurno, jedna od omiljenih turskih serija cijelog svijeta, i ova nemoguća ljubavna priča neće vas nikako ostaviti ravnodušnim.

Uživajte uz seriju 'Prevrtljivo srce' svakog radnog dana u 15 časova i 40 minuta.

  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Гола наука, документарни програм

    ' Гола наука, документарни програм

  • 11:30 Серија: Црна Гуја (12+) (Р)

    '''Серија: Црна Гуја (12+) (Р)