ВИКЕДНОМ У 21

ОДМЕТНИЦА: Слобода има највећу цијену!

  • Извор: АТВ
  • 06.09.2024. 13:00

Дирљива и напета прича о дјевојчици која је одрасла у герили и жели да свијет ипак освоји љубављу одјекнула је цијелим свијетом – популарна комумбијска серија 'Одметница' од суботе у 21 час и у нашем програму.

Засновану на истинитој причи, о младима који силом прилика, а прије свега егзистенцијалних, постају дио опасних герилских скупина у Јужној Америци, врхунску акциону драму из 2016. године, потписује група аутора.

Прича прати дјевојку Сару, која је још као дјевочица отета и интегрисана у герилу. Живот у герили развио је њену снагу за борбу, голи опстанак, и постала је отпорна на недаће које такав живот доноси – рат и страдње. Но, она жарко жели да напусти герилу, школује се, пресели у град и буде љекар, да мржњу замијени љубављу и надом.

Да ли ће бити довољно храбра да стане у крај прошлости и уплови у будућност? Како ће се суочити са собом и својом породицом? Колику ће цијену имати њена слобода?

Ова узбудљива и инспиративна прича, проткана је живим карактерима, напетим ситуацијама и сукобима, и према оцјени критике, а која се очитовала и кроз шест награда на свјетским филмским фестивалима, веома слојевито приказује сву тежину живота на ивици опстанка.

Не пропустите уживање у врхунском серијском програму – серија 'Одметинца', од суботе, 7. септембра, у 21 час!

Пратите нас и путем Вибера