VIKЕDNOM U 21

ODMЕTNICA: Sloboda ima najveću cijenu!

  • Izvor: ATV
  • 06.09.2024. 13:00

Dirljiva i napeta priča o djevojčici koja je odrasla u gerili i želi da svijet ipak osvoji ljubavlju odjeknula je cijelim svijetom – popularna komumbijska serija 'Odmetnica' od subote u 21 čas i u našem programu.

Zasnovanu na istinitoj priči, o mladima koji silom prilika, a prije svega egzistencijalnih, postaju dio opasnih gerilskih skupina u Južnoj Americi, vrhunsku akcionu dramu iz 2016. godine, potpisuje grupa autora.

Priča prati djevojku Saru, koja je još kao djevočica oteta i integrisana u gerilu. Život u gerili razvio je njenu snagu za borbu, goli opstanak, i postala je otporna na nedaće koje takav život donosi – rat i stradnje. No, ona žarko želi da napusti gerilu, školuje se, preseli u grad i bude ljekar, da mržnju zamijeni ljubavlju i nadom.

Da li će biti dovoljno hrabra da stane u kraj prošlosti i uplovi u budućnost? Kako će se suočiti sa sobom i svojom porodicom? Koliku će cijenu imati njena sloboda?

Ova uzbudljiva i inspirativna priča, protkana je živim karakterima, napetim situacijama i sukobima, i prema ocjeni kritike, a koja se očitovala i kroz šest nagrada na svjetskim filmskim festivalima, veoma slojevito prikazuje svu težinu života na ivici opstanka.

Ne propustite uživanje u vrhunskom serijskom programu – serija 'Odmetinca', od subote, 7. septembra, u 21 čas!

Pratite nas i putem Vibera