НЕДЈЕЉА У 20:30

НЕМИРНИ: У лавиринту немира

  • Извор: АТВ
  • 20.12.2023. 08:05

Серија која полако, али сигурно осваја регион стигла је на АТВ – напета трилер серија 'Немирни' ће вас сигурно учитни немирнима да сазнате шта је заправо истина за којом трага главни актер приче, инспекторка Марина Палигорић.

Марина, помало депресивна жена суочена са мноштвом приватних проблема, истражује убиство медицинског стажисте Младена Воиновића, чији су посмртни остаци ископани на београдском градилишту. Главни осумњичени за убиство је Вукашин Бановић, Младенов ментор са Института за судску медицину, који је нестао чим је откривен леш. Док траје полицијска потрага за осумњиченим, Марина постаје прогоњена великим немиром - игром случаја разоткрива спрегу државе, тајне службе и криминала. Поред тога, као и у сваком одличном трилеру, и сама ће постати плијен уцјена и нимало наивне игре за живот.

Режију потписује Дарка Николића, а сценарио Даница Николић Николић, настао према роману Марка Поповића 'Један погрешан корак'. Серија је одмах након премијере, у мају ове године, добила одличне критике – напети обрти, снажни женски ликови, као и посебна атмосфера која заиста изазива немир и нестрпљење за разоткривањем, је оно најбоље што је краси, према мишљењу критике и публике. Глумачка постава итекако употпуњује одлично скројену причу - Николина Фригановић, Гордан Кичић, Страхиња Блажић, Вања Ејдус, Аница Добра, Љубомир Бандовић, Горица Поповић, Јанко Поповић Воларић – само су нека од имена.

Једно је сигурно – јунаци ове приче врте се у лавиринту немира и прљавштина злочина, а публика у немиру изненадних обрта.

Серија 'Немирни' недјељом у 20 часова и 30 минута.

Пратите нас и путем Вибера

  • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 18:20 Чаролија Републике Српске

    ''Чаролија Републике Српске

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.