NЕDJЕLjA U 20:30

NЕMIRNI: U lavirintu nemira

  • Izvor: ATV
  • 20.12.2023. 08:05

Serija koja polako, ali sigurno osvaja region stigla je na ATV – napeta triler serija 'Nemirni' će vas sigurno učitni nemirnima da saznate šta je zapravo istina za kojom traga glavni akter priče, inspektorka Marina Paligorić.

Marina, pomalo depresivna žena suočena sa mnoštvom privatnih problema, istražuje ubistvo medicinskog stažiste Mladena Voinovića, čiji su posmrtni ostaci iskopani na beogradskom gradilištu. Glavni osumnjičeni za ubistvo je Vukašin Banović, Mladenov mentor sa Instituta za sudsku medicinu, koji je nestao čim je otkriven leš. Dok traje policijska potraga za osumnjičenim, Marina postaje progonjena velikim nemirom - igrom slučaja razotkriva spregu države, tajne službe i kriminala. Pored toga, kao i u svakom odličnom trileru, i sama će postati plijen ucjena i nimalo naivne igre za život.

Režiju potpisuje Darka Nikolića, a scenario Danica Nikolić Nikolić, nastao prema romanu Marka Popovića 'Jedan pogrešan korak'. Serija je odmah nakon premijere, u maju ove godine, dobila odlične kritike – napeti obrti, snažni ženski likovi, kao i posebna atmosfera koja zaista izaziva nemir i nestrpljenje za razotkrivanjem, je ono najbolje što je krasi, prema mišljenju kritike i publike. Glumačka postava itekako upotpunjuje odlično skrojenu priču - Nikolina Friganović, Gordan Kičić, Strahinja Blažić, Vanja Еjdus, Anica Dobra, Ljubomir Bandović, Gorica Popović, Janko Popović Volarić – samo su neka od imena.

Jedno je sigurno – junaci ove priče vrte se u lavirintu nemira i prljavština zločina, a publika u nemiru iznenadnih obrta.

Serija 'Nemirni' nedjeljom u 20 časova i 30 minuta.

Pratite nas i putem Vibera

  • 17:50 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

  • 18:20 Čarolija Republike Srpske

    ''Čarolija Republike Srpske

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.