ПОНЕДЈЕЉАК 18:20

НАША СРПСКА: Актуелне теме и занимљиве приче из Српске

  • Извор: АТВ
  • 10.06.2024. 12:04

Емисија 'Наша Српска', коју уређује и води Јелена Граховац, сваког понедјељка доноси актуелности и најљепше приче из цијеле Републике Српске.

Требиње: Око 3000 бајкера, са свих страна свијета преплавило је протеклог викенда југ Српске.

Власеница: У амфитеатру Шумарског факултета, у општини Власеница, одржана је регионална конференција "Интеграција регионалне туристичке понуде и развој локалних производа - Семберија, Бирач, Мајевица".

Зворник: На Балканском првенству у кик боксу које је протеклог викенда одржано у Бару, такмичар КБС ,,056″ из Зворника Марко Којић окитио се златном медаљом.

Бијељина: Kултурни спектакл “Упознај музику“ пружио је  прилику ученицима од другог до четвртог разреда основне школе да на бесплатним, тематским концертима упознају различите музичке жанрове.

Приједор: Увелико се чисте обале Сане, како би све било спремно за почетак нове купалишне сезона

Вукосавље: Млади у Вукосављу разиграни и добро расположени. Посвећени су очувању традиције и културе. Окупљени су у Културно умјетничком друштву „Посавина“.

Источно Сарајево: Машински инжењери брзо долазе до запослења. Борис Савић је завршио први цикус студија на Машинском факултету УИС и тренутно је запослен. 

'Наша Српска', понедјељком у 18 часова и 20 минута.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм