ПОНЕДЈЕЉАК У 21

ЉУБАВНА ПЈЕСМА ЗА БОБИЈА ЛОНГА: Нераскидиве везе

  • Извор: АТВ
  • 03.08.2024. 19:05

'Љубавна пјесма за Бобија Лонга' је амерички психолошки филм из 2004. године у режији и сценарију Шејн Гејбел, заснован на роману 'Улица часописа' Роналда Еверета Капса.

Прича прати тинејџерку Перси, која се након сазнања да јој је мајка преминула враћа у родни Њју Орлеанс и мајчину кућу. Шокантна вијест о одласку мајке, која ју је занемарила због каријере џез пјевачице, прати још једно изненађење – у њеној кући већ неко живи и то не било ко већ два мајчина пријатеља алкохоличара – бивши професор књижевности Боби Лонг и његов асистент Лосон Пајнс, који дане проводе у настојању да напишу роман о Бобијевом животу. Како Боби и Лосон не желе да напусте кућу Перси је приморана да остане са њима, а како вријеме пролази њих троје откривају низ тајни, који ће показати како су њихови животи и судбине дубоко и нераскидиво испреплетени.

Филм је премијерно приказан на Венецијанском филмском фестивалу, а критика га је оцијенила као аутентичну лирску причу о откривању живота, у којој се највише истиче прецизна и неописиво лагана игра Скарлет Џонсон, која је била номинована за престижни Голден Глоуб. Њену упечатљиву игру, те причу о одрастању, заносном Њу Орлеансу, прате и два сјајно дочарана карактера у изведби Џона Траволте и Габријела Махта. Филм је на свјетској сцени остао упамћен и због одличне, намјенски написане музике, међу којима се највише истиче насловна нумера 'Љубавна пјесма за Бобија Лонга', коју је написао син Роналда Еверета Капса.

'Љубавна пјесма за Бобија Лонга' - понедјељак у 21 час.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 20:55 Серија: Ко те шиша (12+)

    Серија: Ко те шиша (12+)

  • 21:25 Серија: Преко Атлантика (12+)

    ''Серија: Преко Атлантика (12+)

  • 22:25 Филм

    ''''Филм

  • 00:35 Ноћни програм

    Ноћни програм