ОД НЕДЈЕЉЕ У 20

ХОТЕЛ БЕОГРАД: Руско-српска љубавна бајка

  • Извор: АТВ
  • 06.09.2024. 15:00

Опила је цијели регоион, и ако сте то случајно пропустили, вријеме је да се сада препустите чарима руско-српске бајковите љубави – у нашем програму, од недјеље у 20 часова, можете пратити серију 'Хотел Београд' и заљубити се до ушију.

'Хотел Београд' је телевизијска мини-серија из 2022. годинe у режији Константина Статског, реализована у руско-српској копродукцији, а снимана је паралелно са истоименим филмом, те представља део руске франшизе 'Кухиња' и ситкома 'Хотел Елеон'.

Прича прати размаженог и бахатог Пашу, некадашњег власника московског хотела 'Елеон', којем тетка поклања хотел са пет звјездица у Београду, како би га научила памети и коначно од њега створила зрелог човјека. Но, Паша, српски заводник и весељак, у једном од својих похода направи грешку из које ће тешко моћи да се извуче – како би се заборавио вишемилионски дуг шефу мафије, мораће да се ожени његовом ћерком. За Пашу ништа лакше, све док на београдски плочник не крочи његова једина и права љубав, рускиња Даша. Њихова осјећања се поново рађају, а судбина их води у љубавне игре, које ће дићи цијели Београд на ноге!

Серија отвара неодољиво занимљив свијет комичних и љубавних ситуација, које тако вјешто и лако играју звијезде серије - српски глумац Милош Биковић, који је филмовима 'Лед' и 'Слуга' постао један од омиљених глумаца и у Русији и заносно лијепа рускиња Дијана Пожарскаја, а бескрајно сјајном филмском пару раме уз раме стаје беспријекорна српска екипа – Јелисавета Орашанин, Миодраг Радоњић, Јелисавета Саблић, Срђан Жика Тодоровић, али и преталентована руска екипа коју предводе Александра Кузенкина, Борис Дергјачов, Јаков Јевтовић и Игор Литовкин.

Једно је сигурно 'Хотел Београд' зауставиће вам дах – смијехом и неодољивом љубавном причом Паше и Даше.

Не пропустите – од недјеље, 8. септембра, у 20 часова.

Пратите нас и путем Вибера