OD NЕDJЕLjЕ U 20

HOTЕL BЕOGRAD: Rusko-srpska ljubavna bajka

  • Izvor: ATV
  • 06.09.2024. 15:00

Opila je cijeli regoion, i ako ste to slučajno propustili, vrijeme je da se sada prepustite čarima rusko-srpske bajkovite ljubavi – u našem programu, od nedjelje u 20 časova, možete pratiti seriju 'Hotel Beograd' i zaljubiti se do ušiju.

'Hotel Beograd' je televizijska mini-serija iz 2022. godine u režiji Konstantina Statskog, realizovana u rusko-srpskoj koprodukciji, a snimana je paralelno sa istoimenim filmom, te predstavlja deo ruske franšize 'Kuhinja' i sitkoma 'Hotel Еleon'.

Priča prati razmaženog i bahatog Pašu, nekadašnjeg vlasnika moskovskog hotela 'Еleon', kojem tetka poklanja hotel sa pet zvjezdica u Beogradu, kako bi ga naučila pameti i konačno od njega stvorila zrelog čovjeka. No, Paša, srpski zavodnik i veseljak, u jednom od svojih pohoda napravi grešku iz koje će teško moći da se izvuče – kako bi se zaboravio višemilionski dug šefu mafije, moraće da se oženi njegovom ćerkom. Za Pašu ništa lakše, sve dok na beogradski pločnik ne kroči njegova jedina i prava ljubav, ruskinja Daša. Njihova osjećanja se ponovo rađaju, a sudbina ih vodi u ljubavne igre, koje će dići cijeli Beograd na noge!

Serija otvara neodoljivo zanimljiv svijet komičnih i ljubavnih situacija, koje tako vješto i lako igraju zvijezde serije - srpski glumac Miloš Biković, koji je filmovima 'Led' i 'Sluga' postao jedan od omiljenih glumaca i u Rusiji i zanosno lijepa ruskinja Dijana Požarskaja, a beskrajno sjajnom filmskom paru rame uz rame staje besprijekorna srpska ekipa – Jelisaveta Orašanin, Miodrag Radonjić, Jelisaveta Sablić, Srđan Žika Todorović, ali i pretalentovana ruska ekipa koju predvode Aleksandra Kuzenkina, Boris Dergjačov, Jakov Jevtović i Igor Litovkin.

Jedno je sigurno 'Hotel Beograd' zaustaviće vam dah – smijehom i neodoljivom ljubavnom pričom Paše i Daše.

Ne propustite – od nedjelje, 8. septembra, u 20 časova.

Pratite nas i putem Vibera