УТОРАК У 22:50

ЕЛ ЧАПО: Најстрашнији човјек на свијету

  • Извор: АТВ
  • 31.10.2023. 13:18

Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша икада стиже на АТВ! Од вечерас у нашем програму криминалистичка серија о животу Жоакина Гузмана познатијег по надимку 'Ел Чапо'.

Серија говори о животу и почецима Хоакина Гузмана, од 80-их година, када је био нижи члан картела Гуадалхара, преко његовог успона на власт као шефа картела Синалоа, па све до његовог коначног пада 2016. године. Живот од блата, преко енормног богатства, који се, како то бива у животу и завршава у блату – у строгом затвору са етикетом најстрашнијег човјека на свијету.

Ко је био Ел Чапо?

Хоакин Гузман одрастао је у сиромашној породици, продавао је поморанџе да би прехранио чланове своје породице, а трпио је свакодневну очеву тортуру. Након тогац радио је све и свашта како би помогао породици, али нажалост отац би све зарашено трошио на алкохол и жене.

Име Ел Чапо значи кратки и дато му је у тинејџерским годинама због његове висине – иако низак и здепаст, Хоакин ће постати страшан, опасан и крволочан.

Серија је достигла невјероватан успјех у земљама Јужне Америке, прије свега Мексику, а тај простор итекако памти његову снагу, силу и посебан карактер. Екипа, а прије свега један од најпознатијих мексичких глумаца, Марко де ла О, номиновани су на неколико филмских фестивала шпанског говорног подручја, а критика је оцијенила серију као веома спретно урађену, а лик Ел Чапа као веома даровито и сликовито приказан, баш онако како га памте, као страх и трепет нарко картела и човјека који је био незаустављив у покоравању свијета.

Серија 'Ел Чапо' уторком, сриједом и четвртком у 22 часа и 50 минута.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:00 Серија: 1994 (16+) (Р)

    ''Серија: 1994 (16+) (Р)

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм