UTORAK U 22:50

ЕL ČAPO: Najstrašniji čovjek na svijetu

  • Izvor: ATV
  • 31.10.2023. 13:18

Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša ikada stiže na ATV! Od večeras u našem programu kriminalistička serija o životu Žoakina Guzmana poznatijeg po nadimku 'Еl Čapo'.

Serija govori o životu i počecima Hoakina Guzmana, od 80-ih godina, kada je bio niži član kartela Guadalhara, preko njegovog uspona na vlast kao šefa kartela Sinaloa, pa sve do njegovog konačnog pada 2016. godine. Život od blata, preko enormnog bogatstva, koji se, kako to biva u životu i završava u blatu – u strogom zatvoru sa etiketom najstrašnijeg čovjeka na svijetu.

Ko je bio Еl Čapo?

Hoakin Guzman odrastao je u siromašnoj porodici, prodavao je pomorandže da bi prehranio članove svoje porodice, a trpio je svakodnevnu očevu torturu. Nakon togac radio je sve i svašta kako bi pomogao porodici, ali nažalost otac bi sve zarašeno trošio na alkohol i žene.

Ime Еl Čapo znači kratki i dato mu je u tinejdžerskim godinama zbog njegove visine – iako nizak i zdepast, Hoakin će postati strašan, opasan i krvoločan.

Serija je dostigla nevjerovatan uspjeh u zemljama Južne Amerike, prije svega Meksiku, a taj prostor itekako pamti njegovu snagu, silu i poseban karakter. Еkipa, a prije svega jedan od najpoznatijih meksičkih glumaca, Marko de la O, nominovani su na nekoliko filmskih festivala španskog govornog područja, a kritika je ocijenila seriju kao veoma spretno urađenu, a lik Еl Čapa kao veoma darovito i slikovito prikazan, baš onako kako ga pamte, kao strah i trepet narko kartela i čovjeka koji je bio nezaustavljiv u pokoravanju svijeta.

Serija 'Еl Čapo' utorkom, srijedom i četvrtkom u 22 časa i 50 minuta.

Pratite nas i putem Vibera