СУБОТА У 22:45

ДВОЈИЦА МАЊЕ: Када је потпуни странац једини спас

  • Извор: АТВ
  • 20.01.2024. 12:33

'Двојица мање' је филм из 2015. године у режији Метјуа Батлер-Харта.

Прича прати господина Томаса, који након што је преживио експлозију у Ираку, потпуно мијења свој живот – од канцеларијског посла у војсци одлази у свијет подземља и постаје плаћени убица. Његов брат Сам ухваћен је како продаје војне тајне, што и Томаса доводи у опасност. Након што Томаса неко упуца на улици одлази до сарадника у ‘сигурну кућу’ не би ли открио шта се дешава, међутим тамо наилази на дјевојку Софи, која постаје његов таоц. Уз њену помоћ откриће ко је и зашто покушао да га убије.

Да ли је све како се чини? Зашто су некада потпуни странци највећи пријатељи?

Филм је доживио све саме похвале – од развоја приче која је упакована у динамичан трилер, изразито занимљиве естетике, звука и дијалога, драматургије инспирисане трилерима 70-их година прошлог вијека, па све до врхунске глумачке подјеле. Све ово је учинило да фим освоји готово 10 награда и номинација на престижним филмским фестивалима.

‘Двојица мање' субота у 22 часа и 45 минута.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:20 Чаролија Републике Српске

    ''Чаролија Републике Српске

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

    Серија: Ко те шиша (12+)