НЕДЈЕЉА У 20:30

БОЉЕ ОД БЕКСТВА: Када љубав није довољна

  • Извор: АТВ
  • 14.01.2024. 12:00

‘Боље од бекства’ је српски филм из ‘93. године у режији Мирослава Лекића.

Прича прати Стамену, Американку југословенског поријекла која долази први пут у земљу својих предака да би учила језик и Алексу, младог глумца којег случајно упознаје. Заљубљују се и венчају, а убрзо након тога добијају дијете. Но, из велике среће, почињу озбиљни проблеми. Глумчева идентификација са ликом који тумачи и изненадно осамостаљење његове жене након што је нашла посао, разарају његов идентитет и он почиње да пије.

Нова фаза у њиховом животу почиње, када он престаје да пије и појављује се у серији која му доноси доста проблема, али и новца. Усљеђује премијера његовог новог комада, врло успјешна, али је због негативне политичке поруке скинута је са репертоара. Јаз у менталитетима поново почиње да ствара све веће проблеме. Глумац поново почиње да пије и због саобраћајне несреће, коју изазива у пијаном стању, доспијева у затвор. Стамена са дјететом одлази у Америку, а убрзо долази до њиховог посљедњег сусрета.

Филм је доживио невјероватан успјех у бископима, а освојио је и награду на Филмским сусретима у Нишу.

‘Боље од бекства’, недјеља у 20 часова и 30 минута.

Пратите нас и путем Вибера

  • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 18:20 Чаролија Републике Српске

    ''Чаролија Републике Српске

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.