УТОРАК У 18:20

БИЗНИС КЛУБ: Дигитализација, пројекти Развојне агенције града Приједора, фискални дугови

  • Извор: АТВ
  • 10.06.2024. 14:20

У новом издању 'Бизнис клуба' причамо о дигитализацији, пројектима Развојне агенције града Приједора и фискалним дуговима.

Српска мора ићи у корак са дигитализацијом и увођењем савремених технологија. Посебан акценат на спречавању одлива радне снаге. Које пројекте је покренула Развојна агенција града Приједора? ММФ упозорава САД на растући фискални дуг.

Сваког уторка доносимо најважније информације из свијета економије, привреде и бизниса – релевантне актуелности, економска кретања, трендови на гловалном нивоу, истражујемо раст и развој економије у Српској. Откривамо успјешне предузетнике и њихова искуства у пословању, афирмишемо оне који су тек на почетку развоја пословних идеја. Доносимо информације са берзе и тржишта злата, те посебан осврт на регионалне економске форуме, и ријеч стручњака.

Емисију уређује и води Кристина Секерез.

'Бизнис клуб' уторком у 18 часова и 20 минута.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм