СРИЈЕДА У 20

АВИОНЏИЈЕ: Са овом посадом сваки лет је фантастичан!

  • Извор: АТВ
  • 04.10.2023. 16:34

Чудесно забаван, високо турбулентан и неодољиво комичан свијет изнад облака стиже на АТВ! Популарни домаћи ситком 'Авионџије' можете пратити већ од сутра у 20 часова. Како је бити пилот или стјуардеса? И како то са посебним путницима и условима лета? Управо ова екипа, нарочита група 'небеских летача' откриће вам чари летења и на необичан начин показати изазовност ових професија.

Ситком 'Авионџије' настао је редитељским подвигом Саше Ал Хамеда, а према сценарију неколико спретних писаца, којима можемо захвалити за мноштво необичних ликова, огромну палету комичних ситуација, и сочних шала, са којима ова авионска посада правих бунтовиника, постаје још сјајнија него што јесте.

Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније - Мацан, Цегер, Нина и Медена су по казни стављени заједно у посаду, а за персера им је одређена најстрожа, Дана, не би ли их дисциплиновала и довела у ред. За посебан неред и изазове свакодневно се брину Крца и Миле, мајстори, двојица потпуно различитих, а савршено компатибилних најбољих другара. Свака епизода прати лет у неки нови град, на којем се посада сусреће са новим лудим путницима, перипетијама и опасностима које живот међу облацима доноси. Но, оно што њихову малу групу чини посебном је љубав и пријатељство, које се рађа међу њима, па тако заједничким снагама успјевају да превазиђу све проблеме и опасности и пронађу пут кући.

Ситком је доживио пет успјешних сезона и позициониорао се као један од најбољих домаћих ситкома са оригиналним предлошком за сценарио, а осим тога краси га сјајна глумачка подјела – Јелена Ракочевић, Бојана Ковачевић, Младен Совиљ, Иван Ђорђевић, Софија Јуричан, Славен Дошло, Ненад Хераковић, Ненад Стојменовић, Марија Бабић, Тони Михајловски и многи други, а оно што је додатно интересантно су веома честа гостовања стварних, познатих, личности.

Спремите се, полећемо – 'Авионџије' од сриједе у 20 часова на АТВ-у!

Пратите нас и путем Вибера