SRIJЕDA U 20

AVIONDžIJЕ: Sa ovom posadom svaki let je fantastičan!

  • Izvor: ATV
  • 04.10.2023. 16:34

Čudesno zabavan, visoko turbulentan i neodoljivo komičan svijet iznad oblaka stiže na ATV! Popularni domaći sitkom 'Aviondžije' možete pratiti već od sutra u 20 časova. Kako je biti pilot ili stjuardesa? I kako to sa posebnim putnicima i uslovima leta? Upravo ova ekipa, naročita grupa 'nebeskih letača' otkriće vam čari letenja i na neobičan način pokazati izazovnost ovih profesija.

Sitkom 'Aviondžije' nastao je rediteljskim podvigom Saše Al Hameda, a prema scenariju nekoliko spretnih pisaca, kojima možemo zahvaliti za mnoštvo neobičnih likova, ogromnu paletu komičnih situacija, i sočnih šala, sa kojima ova avionska posada pravih buntovinika, postaje još sjajnija nego što jeste.

Priča prati stjuarte, stjuardese, mehaničare i pilota imaginarne aviokompanije - Macan, Ceger, Nina i Medena su po kazni stavljeni zajedno u posadu, a za persera im je određena najstroža, Dana, ne bi li ih disciplinovala i dovela u red. Za poseban nered i izazove svakodnevno se brinu Krca i Mile, majstori, dvojica potpuno različitih, a savršeno kompatibilnih najboljih drugara. Svaka epizoda prati let u neki novi grad, na kojem se posada susreće sa novim ludim putnicima, peripetijama i opasnostima koje život među oblacima donosi. No, ono što njihovu malu grupu čini posebnom je ljubav i prijateljstvo, koje se rađa među njima, pa tako zajedničkim snagama uspjevaju da prevaziđu sve probleme i opasnosti i pronađu put kući.

Sitkom je doživio pet uspješnih sezona i pozicioniorao se kao jedan od najboljih domaćih sitkoma sa originalnim predloškom za scenario, a osim toga krasi ga sjajna glumačka podjela – Jelena Rakočević, Bojana Kovačević, Mladen Sovilj, Ivan Đorđević, Sofija Juričan, Slaven Došlo, Nenad Heraković, Nenad Stojmenović, Marija Babić, Toni Mihajlovski i mnogi drugi, a ono što je dodatno interesantno su veoma česta gostovanja stvarnih, poznatih, ličnosti.

Spremite se, polećemo – 'Aviondžije' od srijede u 20 časova na ATV-u!

Pratite nas i putem Vibera